Första halvan av veckan :))

I måndags kom Helena och Christan ut till ön.
Vi gick runt på ön, var uppe vid hängmattorna, badade, lekte med surfbrädorna,  gjorde lunch i trädgården, drack kaffe på verandan och pratade om allt och ingenting. Jag hade inte träffat dem sen Åre, så det var grymt kul att träffa dem igen!

Finbesök av Christian, Helena, Rasmus med friends. Rasmus förklarar här hur han fick en helikopter, som när den började flyga, flög iväg..och aldrig kom tillbaka igen...
På kvällen åkte vi till Vaxholm och träffade Fredrik som seglat dit. Vi tog ett glas vin på hans båt och Helena blev bästis med Ville.
Sedan gick vi till hamnkrogen och åt middag. Sen skulle vi åka hem, och jag fick inte på nattljuset på GPS:en, så för första gången körde jag helt på fyrar hem, lite stolt!

Hem och dricka vin, sen somnade jag gott i soffan efter en lång dag.. 
Frukost i trädgården och sol och bad på klipporna i tisdags, vid 1-tiden kom Fredrik med båten igen. 
Busan tyckte det var sjukt kul med en till hund på ön, hon och Ville fann varandra..

Vid 3 åkte Helena och Christian hem, och vi körde en rundvandring på ön för Fredriks far och granne.. Hängmattorna är populärt...
Runt runt på ön, sen kaffe på däcket, men då däckade vi nästan under för hettan, så vi ungdomar drog badade hur länge som helst. Vi simmade bort till klipporna och klättrade upp, vi hann till och med en liten tur i höghöjdsbanan. Mycket trevligt! Häng i segelbåten, och sen, så klart, middag på däcket..Ah... Däcket. Jag är så stolt över mitt projekt!
Fredde agerade BBQ-maestro, med betyg mycket väl godkänt
Underbar kväll med bästa tänkbara sällskapet! Skärgården bjöd på en magisk kväll med vindstilla vatten och molnfri och stjärnklar himmel. Grabbarna bjöd på vin från sin vandring i Piemonte, sämre kunde man lätt ha det!
Det är inget fel på augusti!

Frukost på bryggan i solskenet, inget fel på det heller!

Nu ska Juni plocka upp mig, så fårt ta resten av veckan senare :))
Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0