Senaste Dygnet

Igår vid 15 åkte jag in till kontoret för att ha ett möte med Marcus, som nu gått på pappaledighet. Jag blir ensam på kontoret nu, men det blir skojj! Mamma hade bett mig skriva ut biljetterna till konserten som jag, Max och Maya fått i julklapp av mamma. När jag skrev ut biljetterna, tänkte jag för mig själv att något kändes fel... Men vi hade ju bokat flyg till Köpenhamn den 16 juli, hem den 17:e. Konserten vi skulle på startade 19.30 den 16 juli. Det visste vi alla?
Men varför står det då Friday 15 july på mina biljetter? Panikringer mamma, ringer sedan biljettkontoret i Köpenhamn. Nej, det går inte att boka om biljetterna. F*TTA!  Vi bokar, dyrt, oim flygbiljetterna till Danmark, drar hem och packar lätt, pappa skjutsar mig och Maya till Arlanda (Max kunde helt enkelt inte boka av sin lilla tripp till Sandhamn). Flyget går 19.00 till Köpenhamn, 20.00 hoppar vi in i en taxi på Kastrup. 20.30 är vi på plats på Parken. Missat förbandet Pet Shop Boys (jag är inte jätteledsen).  Vi kommer med typ 5 min marginal innan det drar igång..
Supertggad är bara förnamnet...
4 grabbar går på scenen och kör några låtar..
Sen kommer han.... Robbie Williams!!!!
Gaaaah, fan va bra han var! Helt sinnessjukt....Take That var väll bra, men de känns ju verkligen som ett.. Pojkband. De låtarna de gjorde ihop me Robbie, där var det verkligen som om han hade 4 körsångare som tog lite för mycket plats.. Men det är väll kul när det går bra för andra antar jag.
När konserten (FAAAAN VA BRA DEN VAR) var klar, kommer nästa problem. I vår stress att boka om flyget, har vi inte bokat något hotell.. De första 10 (!) hotellen vi går in på är fullbokade...
Efter mycket om och men, hittar vi ett..väldigt dyrt, hotell.. Med viss (mycket) hjälp från en viss pappa, checkar vi in kl 2 på natten och får äntligen sova, och torka(det har regnat de tre timmarna vi varit ute och letat).
Får sova länge och beger oss sedan ut i Köpenhamn. Visar sig att vi bott väldigt nära kungliga torget och Nyhavn. Äter glass och lunch i hamnen, sitter på kajen och dinglar med benen och har det gött...
Vid 18 möter vi upp Louise - och MARTINA!! :) :) :) Bästisen från Åre, som jag inte träffat sedan november.. .Åh så härligt det var :))) Hon bor nu  Danmark och jobbar som flygvärdinna, men ska från september pröva vingarna (haha!) i Dubai.. Det ni! Vi äter middag och sedan skjutsar de oss till flyget, och med löften om att snart ses igen säger vi adjö. Går in på flygplatsen. Hmm.. Self Service-maskinen säger att incheckningen är---stängd? WTF?! Går till info:n. Nej, gaten är stängd. Vi förklarar att vi bara har hand-baggage. Blir lovade att vi får åka med, "om ni hinner". Om vi hinner? OM vi hinner... Haha, damen! Tar av mig skorna, slänger väskan över axeln (annars hade kjolen åkt upp, och Danmark hade fått en väldigt privat sista titt på mig) och kutar som aldrig förr. Det slår mig hur Förbannat Jävla Pissstor Katrup är. Som fucking Heathrow. Vad hände med min resevana, vad hände med 40 in på utrikesflyg? Ingen kö i kontrollerna, tur är väll det. Och tur att det finns fläkt på planet, för ja självklart, det hann vi med. För SOM vi sprang.. Hej och HÅ!
Mamma hämtade på Arlanda, hem och åt hallon och sa hej till Max med vänner, sen brände jag ut till ön. Mmm.. Ön.
Tur var det ju att vi inte kunde boka om biljetten till konserten, till idag.. För stackars Robbie ha blivit matförgiftad idag, och Take That har ställt in konserten. Tack och LOV för att vi kom dit igår!!!
Tack mamma för världens bästa julklapp!
Ps. Robbie Williams fick asbra recentioner, jag tycker han är cool. Och jag är fett cool som var där. Han är grym. End of discussion!

bara för att

Igår var Adde, Sofie, Emelie, Sami, Sofia och Johan här..
Vi kom in på ämnet Harry Potter, kanske för att sista filmen kommer ut på bio i Sverige på onsdag. Efter ett tag säger Adde (som inte här ett Harry Potter-fan):
- Men fan va deprimerande, kan vi inte prata om stening igen?
Alla kan inte älska Harry Potter lika mycket som jag gör... :))

Här är en kul parodi på HP: http://www.youtube.com/watch?v=CS7xDS24GGE
Och den här om folk som tvingas kolla på Twilight: http://www.youtube.com/watch?v=kNFTMZimjr0
Den här e bara B: http://www.youtube.com/watch?v=tiK1smzPZPQ&feature=relmfu

Liten promenad

Blev till en lång jävla promenad...Det regnade när jag började gå...Vilket kändes bra eftersom jag brukar bli så nedrans varm. Men regnet avtog och sen kom solen...Så nu ser jag ut som en tomat...
Förutom ett snabbt stopp hos Bobo, Annika, Fredrik och Elvis ( Elvis som förövrigt glatt ropade MIMMI när jag kom in, och som tydligen pratar om min pappa Zorro...) så höll jag en nice fart hela tiden...
Här är streckan jag gick:
När jag hade typ en fjärdedel kvar blev jag så jävla trött, och då menar jag inte trött av ansträgning, utan jag gick och blundade och det kändes som om jag höll på att somna..Men det kanske var för att jag inte ätit något idag :/
Men nu ska jag gå och äta lite lunch..

En helt vanlig dag i juli

Jag har inte skrivit här på ett tag, men nu tyckte jag att det var dags.

Inatt sov jag hemma i Österskär, tvättade kläder, myste med Emilia och Juni, och sedan såg jag 127 timmar. Sjukt bra film!
I förmiddags åkte jag ut till bryggan och blev upplockad av mamma, och sen åkte vi till Oxdjupet mellan Vaxholm och Värmdö, för att kolla in de stora båtarna som var med i ÅF Offshore Race, tidigare Gotland Runt.
Vi trodde vi missat båtarna, men sen kom de, 3 st fina båtar. Vi följde de till Grinda där vi käkade lunch på Wärdshusets bakficka. Jag fick ett fint halsband av mamma när vi sedan tog en promenad med vår hund, som var väldigt glad över att vara iland...Vi åkte nog lite för fort för hennes smak...
Busan fick hälsa på får, kor och höns, och sedan åkte vi hem till ön.
På ön plockade jag 4 liter blåbär, en massa körsbär, och brutalt mycket smultron. Nu sitter vi och äter jordgubbarna som höll på att bli gamla.
Mamma och jag tog en promenad till hängmattorna och tittade på solnedgången. Allt som allt en rätt nice dag!
Nice båt.. För er som inte ser det, Patrik Ekwall sitter och bloggar på nätet..
"Jag är inte jättebekväm med farten ni håller just nu."

RSS 2.0